Försäljningsvillkor

Allmänt


Vid större belopp än 100 kr eller när föreningen så bedömer kan förskottsbetalning krävas till exempel vid tidigare oreglerade fakturor. Betalningsvillkor är 12 dagar netto.


Priser och avgifter


Genealogiska Föreningen är en ideell allmännyttig förening och vår verksamhet är därför momsfri.


Betalningsalternativ


Betalning med PayPal:


PayPal-betalningen skickas till kassor(at)genealogi.net


Betalning med Swish


Vårt Swish-nummer är 123 511 4285


Leverans


Porto enligt postens gällande taxor och eventuell expeditionsavgift tillkommer.


Reklamationer och fel


Skulle vi leverera fel antal eller fel vara är vi angelägna om att du meddelar oss, så att vi kan rätta till felet så fort som möjligt. CD-skivor i bruten förpackning återtas och krediteras endast om det fel på produkten, kontroll och bedömning av funktionalitet görs vid retur. Meddela alltid orsaken till returen.Du behöver inte själv stå för returfrakten och en eventuell ersättningsleverans sker helt utan kostnad för dig.Skicka ett mail till gf(at)genealogi.net eller ring till kansliet 08-32 96 80.


Returer


På samtliga varor gäller returrätt inom 14 dagar efter mottagandet, under förutsättning att varan returneras i oöppnat och oskadat skick. När en felfri vara returneras till oss på grund av ångrat köp eller felköp - får du som kund stå för returfrakten. När vi mottagit din retur så sätter vi in pengarna på det konto du angivit.


Personuppgifter och sekretess


Genealogiska Föreningen är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. Vi tillhandahåller inte adresser till utomstående.